[./index.html]
[./company.html]
[./services.html]
[./products.html]
[./contact.html]
[./_tn_page_3.html]
[Web Creator] [LMSOFT]

Contact
+
+
Adres
 
Informatie
Met navigatie:
Karnemelkstraat 20a, Breda (= Villa Nova, ligt op de andere hoek van de Waterstraat)

Zonder navigatie:
Vanaf Rotterdam/Zeeland:
Neem afslag Breda/Rijsbergen
Neem vervolgens afslag Breda/Mastbos. Aan het einde van de afrit links af.
* Steeds rechtdoor, richting centrum. (De straat gaat over van Graaf Hendrik 3 laan, naar Irenestraat, naar Markendaalseweg). Daar waar de weg een scherpe bocht naar links maakt, is recht voor u Van RiessenMediation.

Vanaf Utrecht/Tilburg
Neem de afrit Breda/Bavel. Aan het einde van de afrit links af. Neem de rondweg en vervolgens de afslag Breda/Mastbos aan het einde van de afrit rechtsaf. Zie verder boven, vanaf *


Parkeren kan in:

Q-park Markendaal:
U rijdt voor het pand huis langs (volgt dus de Markendaalseweg nog even) en gaat dan de eerste weg links (na de rij huizen en voor het Kadaster –wit gebouw-) Dit is de Jan van Polanenkade. Aan het einde –links- is de ingang van de parkeergarage.

parkeergarage De Barones
U rijdt voor het pand langs (volgt dus de Markendaalseweg nog even) en gaat dan over de tweede brug rechts. U rijdt dan rechtstreeks de parkeergarage in.

route plannen:


Route plannen:
<script src="//www.gmodules.com/ig/ifr?url=http://www.google.com/ig/modules/driving_directions.xml&amp;up_from=stanyan%20st%2C%20san%20francisco&amp;up_to=twin%20peaks%20blvd%2C%20san%20francisco&amp;up_country=0&amp;synd=open&amp;w=320&amp;h=91&amp;title=__MSG_title__&amp;lang=all&amp;country=ALL&amp;border=%23ffffff%7C3px%2C1px+solid+%23999999&amp;output=js"></script>


Van Riessen Familierecht
Respectvol uit elkaar
Van Riessen Familierecht

Nieuweweg 223
4811 LW  Breda

T.: 076-5310690
F.: 076-5616400
E.: info@familierechtbreda.nl
Algemene voorwaaarden Van Riessen Familierecht